• Gratis verzenden vanaf €49,95 Gratis verzenden vanaf €49,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)
De stijlvolle kleding van het merk Ydence is bij diverse verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Dat is niet zo gek, want deze kleding wordt ontworpen met inspiratie uit de look van high-end labels. De kleding heeft een hoge kwaliteit, uitstekend draagcomfort en is bovendien betaalbaar. Een betere prijs-kwaliteitverhouding vind je niet zo snel als het om kleding gaat. Maar bij welke van de verkooppunten in Nederland kun je de kleding van Ydence het best aanschaffen? Bij Be So Different in Rotterdam natuurlijk!

Benieuwd naar onze nieuwe collectie?Een van de beste Ydence verkooppunten in Nederland voor persoonlijk advies


Er zijn verschillende redenen om voor onze kledingwinkel uit Rotterdam te kiezen in plaats van andere Ydence verkooppunten in Nederland. Allereerst staan wij je graag bij als personal shopper in onze winkel. Als je dat wilt, helpen we je bij het kiezen van een leuke nieuwe outfit met goed en eerlijk advies. Daarnaast heb je bij ons ook de mogelijkheid om de kleding van Ydence online te bestellen. Je kiest dus zelf hoe je jouw kleding in huis haalt. Bovendien is Ydence niet het enige merk dat je bij ons kunt bestellen. We verkopen namelijk ook kleding, schoenen en accessoires van merken als Shoecolate en Sugarhill Brighton. Hierdoor stel je eenvoudig een complete outfit samen.

Bezoek de winkel of bestel je kleding online


Ben je op zoek naar Ydence verkooppunten in Nederland? Zoek dan niet verder en bestel deze prachtige kleding bij Be So Different! Je kiest zelf of je de kleding online bestelt of in onze winkel langskomt. Wanneer je voor de eerste optie kiest, profiteer je van gratis verzending bij besteding vanaf € 49,95. Kom je liever langs, dan heb je het voordeel dat je de kleding eerst kunt passen. Wil je meer weten over het merk Ydence of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@besodifferent.nl.
Filter