• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)
Kalli is een sieradenlabel waarbij pure en tijdloze sieraden de basis vormen van hun collectie. De kenmerkende ontwerpen zijn clean en minimalistisch waarbij de schoonheid van het sieraad voor zich spreekt. Kalli staat voor kwaliteit, daarom zijn de sieraden gemaakt van Stainless Steel. Hierdoor heb je lang plezier van je favoriete sierraden!

Kalli heeft een uitgebreide collectie in verschillende maten voor iedere leeftijd, wardoor er voor iedereen wat bij zit. Bij Be So Different verkopen we o.a. armbanden en ringen.

Hoe meet je je ringmaat?
1) Heb je al een passende ring?
Heb je een goed passende ring dan is het makkelijkste om deze op te meten met een liniaal. Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenzijde van de ring (neem de rand van de ring dus niet mee). Het aantal millimeters is de ringmaat die je nodig hebt.
Voorbeeld: je meet met de liniaal een diameter van 16.50 millimeter, dan is de maat die je moet bestellen 16.5 (de bijbehorende omtrek is 52 millimeter).
2) Heb je nog geen passende ring?
Wanneer je geen goed passende ring hebt of je maat opnieuw wilt meten dan is een handige manier om de omtrek van je vinger op te meten. Dit is het makkelijkst met een heel dun touwtje te doen. Draai het touwtje eenmalig om de vinger waar je de ring wilt gaan dragen (houd er rekening mee dat de ring nog wel om je knokkel moet kunnen glijden). Let op, doe dit niet te strak het touwtje moet nog wel comfortabel zitten. Zet vervolgens een streepje waar het touwtje bij elkaar komt. Leg daarna het touwtje zo recht mogelijk neer en meet met een liniaal het aantal millimeters tot aan het streepje. Het aantal millimeters is de omtrek van je ringmaat. Wij adviseren je om dit 2 keer te doen om zeker te weten dat je de juiste maat besteld.

Filter