• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Retourneren

Mocht er toch iets niet naar wens zijn en/of je wilt retourneren, stuur dan een email naar webshop@besodifferent.nl en laat ons weten dat jouw pakketje retour komt. Dit is alleen een aanmelding, je ontvangt GEEN bevestiging van ons. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retour zending. (Zonder bewijs van verzending met Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald.)

Stuur de items binnen 14 dagen na ontvangst terug in originele verpakking/met originele kaartjes, ongedragen en met een kopie van je pakbon óf briefje met je naam naar:

Be So Different
afdeling: retouren
Pannekoekstraat 39A
3011LC Rotterdam

Na ontvangst van jouw pakketje maken we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen over op de rekening waarmee is betaald. Heb je na 7 werkdagen nog niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wil je retourneren in de winkel, dat kan zeker! Onze winkel & webshop voorraad is hetzelfde dus je mag gewoon in de winkel langs komen om je item af te geven of om direct wat anders uit te zoeken. Let op: als je een item in de winkel retourneert wordt het aankoopbedrag alsnog terug gestort aan je.