• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Over ons


Be.So.Different is op 1 mei 2013 gestart door Brenda Dickhoff. Na haar ervaring in de incentive & evenementenbranche en aansluitend de mode groothandel was het tijd om haar vleugels uit te slaan en voor zichzelf te beginnen. Met een passie voor kleding, stylen, lifestyle en reizen was de stap naar een eigen winkel snel gezet.

Brenda kiest ervoor om een aantal kledingmerken als basis voor de winkel te gebruiken en om de rest van de collecties eens per maand rechtstreeks in te kopen in o.a. Parijs en Amsterdam. De basis kledingmerken vind je niet op iedere hoek van de straat en in Rotterdam is Be.So.Different vaak het enige verkooppunt! Is een artikel uitverkocht, dan wordt deze niet nog een keer ingekocht (mits het een basis artikel betreft zoals een jeans of clutch). Doordat de mode zo snel verandert is er iedere week weer iets nieuws te verkrijgen, dan is het toch zonde om heel veel dezelfde items te verkopen?

Via Facebook en Instagram laat het team van Be.So.Different dagelijks zien welke items er nieuw binnen gekomen zijn. Iedere dag plaatsen ze een foto met de outfit die op de dag zelf in de winkel wordt gedragen. Alle items zijn op dat moment in de winkel verkrijgbaar en een groot deel staat ook in de webshop. Mocht je een artikel zien wat niet in de webshop staat, stuur dan een privé berichtje via één van de social media kanalen of mail naar info@besodifferent.nl. We kunnen alles naar je opsturen en denken graag met je mee over de juiste maat of kleur.

We vinden het super leuk je een keer in de winkel te ontmoeten!

Liefs, Brenda