• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

De winkel

In het centrum van Rotterdam op de Pannekoekstraat, in het opkomende MaHo Kwartier, is per 1 mei 2013 Be So Different geopend. Eigenaresse Brenda Dickhoff vond het tijd voor een nieuw en fris concept in deze sfeervolle straat vol leuke boetieks, kappers en horeca. De winkel is 43M2 en daardoor heel knus en persoonlijk. Wil je op je gemak rondkijken dan kan dat, maar heb je behoefte aan meer advies of ben je op zoek naar een speciale outfit dan helpt het team van Be So Different je graag.

De winkel is gestart vanuit het moeder/dochter concept. Brenda: "Ik ben er van overtuigd dat moeder en dochter goed in eenzelfde winkel kunnen shoppen en zelfs dezelfde items kunnen dragen. Iedereen draagt het toch op haar eigen manier; een klein voorbeeld, moeder met een platte enkellaars en dochter met een hoge pump. En wat is er nu leuker dan samen met je moeder shoppen en niet de hele stad hoeven doorkruisen omdat je allebei naar andere winkels wilt? Bij ons shop je onder het genot van een lekker kopje koffie of thee en is er voldoende aanbod en variatie, want op is op. We willen niet een artikel oneindig bijbestellen want er is zoveel leuks!"

Op de Pannekoekstraat kun je je auto parkeren in een van de parkeervakken of in het Prinsenhof, direct achter de winkel. Het parkeren is betaald van 09:00 uur 's ochtends tot 01:00 uur 's nachts en hiervoor dien je te betalen met je pinpas. Je kunt er ook voor kiezen om je auto te parkeren in een van de vele parkeergarages in Rotterdam. De dichtsbijzijnde garages zijn die onder de Markthal, op de Kipstraat (garage Kiphof) of de Binnenrotte (Sint Jacobsplaats); dit is vaak voordeliger als je langer dan een uur je auto parkeert.

Openingstijden Be So Different per 1 september 2023:
maandag: gesloten
di t/m do: 10:00 - 18:00 uur 
vrij & zat: 10:00 - 17:00 uur
zondag: 12:00 - 17:00 uur