• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Brenda

Is op 1 mei 2013 in haar uppie gestart met de winkel Be So Different en al 8 jaar gelukkig samen met Roy en mama van twee heerlijke kinderen, Zoë (5,5) en Boaz (3,5). Ze heeft heel lang om de hoek van de winkel gewoond maar sinds 3 jaar is ze woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Dit wist je nog niet van haar....:

Dat de naam Be So Different afgeleid is van haar eigen initialen? (Brenda Sabine Dickhoff) Tijdens de zoektoch naar een naam voor haar winkel wilde ze iets persoonlijks zonder daadwerkelijk haar eigen naam te gebruiken. En na een korte brainstorm met een vriendinnetje is het Be So Different geworden!

Brenda is dol op Ritter Sport Honing, Zout, Amandel (een tablet per avond is appeltje eitje), kan niet zonder haar kop koffie in de ochtend, slaapt altijd op haar buik, sport op dit moment niet maar zou ze wel moeten doen en vind haar werk het aller leukste wat er is. Ze heeft geen hobby's, Be So Different is haar hobby ;-) Ik ben dol op alle seizoenen en dan vooral het begin ervan. Zou niet kunnen kiezen tussen een zonvakantie of wintersport want beide is té leuk! Lust vers geperste jus d'orange alleen gezeefd (dit doet inmiddels iedereen die mij kent!) en verft haar haar (nog) niet.

Het hebben van een eigen winkel was Brenda haar droom. Ieder aspect blijft ze leuk vinden; het inkopen (dit is wel het állerleukste!!), het verkopen en adviseren in de winkel, outfits samenstellen en de complete backoffice van de webshop. Alles doet ze met een lach op haar gezicht. Als je 's avonds om 22:00 uur nog reactie krijgt op jouw Instagram DM, dan weet je dat Brenda het is!

Mariska 

Sinds December 2016 maakt Mariska onderdeel uit van het team, en verzorgt zij met alle liefde de styling in de winkel, de etalage, de visual merchandising, de styling van de fotoshoots, illustratie op de tassen etc. Elke week hangt zij de winkel om en maakt ze de etalage. Je vindt Mariska in de boetiek op dinsdag, woensdag en donderdag. De wekelijkse fotosessies als ze samenwerkt met Brenda op de dinsdagen zijn een feestje om te doen en dan hebben ze ook de grootste lol.

Mariska a.k.a. “inpakpiet” omdat ze het heerlijk vind om van jouw bestelling een mooi cadeautje te maken. Haar passie is dus echt alles wat met styling te maken heeft.

Haar kasten puilen uit na altijd in de fashion te hebben gewerkt. Ze is de trotse bezitster van een soort atelier aan kleding, schoenen en accessoires, van heel veel sieraden tot aan hoeden, tassen, zonnebrillen…you name it. Met inmiddels een klein filiaal BSD in haar kasten in combi met mooie vintage items. Een outfit moet elke dag van top tot teen kloppen and she loves to dress for the occasion.

Aan elke vinger een grote ring (op deze foto toevallig niet 😉 ) , sowieso een ekster qua sieraden. Geen dag gaat voorbij zonder chocola. En eten; is er iets wat ze niet lust?! Groot liefhebber van fotografie, en legt dan ook heel veel vast op mooie plaatjes. Gaat 2x per week naar de sportschool. Verwent zichzelf met bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Favoriete seizoen: zomer! Schijnt de zon dan wil ze naar het strand. Gek op uit eten gaan en drankjes doen en het liefst in de volle zon op het mooiste terras. Stedentrips doet ze maar al te graag.

Mariska heeft al ruim 30 jaar verkering met Chris waarmee ze 11 jaar gelukkig getrouwd is en 2 prachtige dochters heeft, Lola (10) en Coco (6). Met haar gezin geniet ze van het leven maar ook samen met haar man, want je bent niet alleen maar mama nadat je kindjes hebt gekregen.

Een echte bourgondische levensgenieter.

Vieren wat je vieren kan! En goed graag.

Life is too short…..

Nikki 

Na haar stage bij Be So Different is Nikki blijven werken en is ze onderdeel van het vaste "Team Saturday" samen met Sanne. Ze werkt al sinds november 2019 bij ons.

_Leuke weetjes over haar..._

Na de opleiding Fashion Designer, die ze succesvol heeft afgerond, volgt Nikki nu de opleiding Crossmediale Communicatie, in jawel, Rotterdam! Als Nikki opdrachten krijgt, gaat ze daar volledig voor. Nikki kun je wakker maken voor cappuccino, sushi of een heerlijke rosé op een zonnig terras! Om niet te vergeten is Nikki een beetje verslaafd aan kaas. Woont in een gezellig dorpje in Brabant, heeft een bijzonder geboortetijdstip: _23:24_, is één keer per week te vinden op het hockeyveld, fitnessen doet ze ook af en toe, is een echte koukleum, heeft altijd een lipstick in haar tas, kan niet goed tegen kruimels in haar bed, wilt ooit een boek schrijven, maakt overal foto’s van, heeft sproetjes in de zomer en gaat het liefst op pad met haar vriendinnen of vriend.

Nikki houdt van nieuwe kleding, wanneer je haar kledingkast ziet, weet je genoeg... :) Haar favoriete outfit is dan natuurlijk een jurkje van BSD met haar witte cowboy boots! Wanneer ze aan het werk is, vindt Nikki het leuk om jullie te adviseren, outfits te stylen, zich bezig te houden met het administratieve gedeelte én het inpakken van jullie pakketjes, want ze snapt als geen ander dat je dat mooie jurkje de volgende dag nog aan wilt! Samen met Sanne maken ze er altijd een feestje van op zaterdag, zodat jij als klant vrolijk de deur uit gaat.

Sanne

Sinds juni 2020 is Sanne onderdeel van het team en werkt ze samen met Nikki op de zaterdag en in de vakanties.
Dit wist je nog niet van Sanne…:
Na het afronden van haar opleiding tot fotografe nam ze een tussenjaar en studeert ze inmiddels Journalistiek in Utrecht. Ze woont samen met haar vriend in Schiedam, maar gaat nog twee keer in de week met haar moeder sporten (moederskindje!!).
Sanne is dol op pindakaas en watermeloen (niet gecombineerd!), maar je hoeft haar nergens voor wakker te maken ;). Daarnaast is ze enorm Formule 1-liefhebber en GEK op honden.
Een perfecte middag voor Sanne is met vriendinnen een wijntje drinken in de zon op het terras, naar een museum gaan of op het strand liggen. De zomer is dan ook haar favoriete seizoen.
Sanne heeft lange tijd in de schoenenbranche gewerkt (haar schoenenkast puilt dan ook uit) en vindt het het leukst om ervoor te zorgen dat een klant van top tot teen in het nieuw de deur uit gaat. Samen met Nikki heeft ze altijd de grootste lol op zaterdag, halen ze samen regelmatig een chocoladetaart en cappuccinootje en doen ze hun best om je als klant online en offline op de beste manier te helpen.