• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Brenda

Is op 1 mei 2013 in haar uppie gestart met de winkel Be So Different en al 10 jaar gelukkig samen met Roy en mama van twee heerlijke kinderen, Zoë (7) en Boaz (5). Ze heeft heel lang om de hoek van de winkel gewoond maar sinds 5 jaar is ze woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Dit wist je nog niet van haar....:

Dat de naam Be So Different afgeleid is van haar eigen initialen? (Brenda Sabine Dickhoff) Tijdens de zoektoch naar een naam voor haar winkel wilde ze iets persoonlijks zonder daadwerkelijk haar eigen naam te gebruiken. En na een korte brainstorm met een vriendinnetje is het Be So Different geworden!

Brenda is dol op Ritter Sport Honing, Zout, Amandel (een tablet per avond is appeltje eitje), kan niet zonder haar kop koffie in de ochtend, slaapt altijd op haar buik, sport momenteel 3x per week omdat ze deze zomer gaat trouwen en vind haar werk het aller leukste wat er is. Ze heeft geen hobby's, Be So Different is haar hobby ;-) Ze is dol op alle seizoenen en dan vooral het begin ervan. Zou niet kunnen kiezen tussen een zonvakantie of wintersport want beide is té leuk! Lust vers geperste jus d'orange alleen gezeefd (dit doet inmiddels iedereen die mij kent!) en verft haar haar (nog) niet.

Het hebben van een eigen winkel was Brenda haar droom. Ieder aspect blijft ze leuk vinden; het inkopen (dit is wel het állerleukste!!), het verkopen en adviseren in de winkel, outfits samenstellen en de complete backoffice van de webshop. Alles doet ze met een lach op haar gezicht. Als je 's avonds om 22:00 uur nog reactie krijgt op jouw Instagram DM, dan weet je dat Brenda het is!

Mariska 

Sinds december 2016 maakt Mariska onderdeel uit van het team, en verzorgt zij met alle liefde de styling in de winkel, de etalage, de visual merchandising, de styling van de fotoshoots, illustratie op de tassen etc. Elke week hangt zij de winkel om en maakt ze de etalage. Je vindt Mariska in de boetiek op dinsdag, woensdag en donderdag. De wekelijkse fotosessies als ze samenwerkt met Brenda op de dinsdagen zijn een feestje om te doen en dan hebben ze ook de grootste lol.

Mariska a.k.a. “inpakpiet” omdat ze het heerlijk vind om van jouw bestelling een mooi cadeautje te maken. Haar passie is dus echt alles wat met styling te maken heeft.

Haar kasten puilen uit na altijd in de fashion te hebben gewerkt. Ze is de trotse bezitster van een soort atelier aan kleding, schoenen en accessoires, van heel veel sieraden tot aan hoeden, tassen, zonnebrillen…you name it. Met inmiddels een klein filiaal BSD in haar kasten in combi met mooie vintage items. Een outfit moet elke dag van top tot teen kloppen and she loves to dress for the occasion.

Aan elke vinger een grote ring (op deze foto toevallig niet 😉 ) , sowieso een ekster qua sieraden. Geen dag gaat voorbij zonder chocola. En eten; is er iets wat ze niet lust?! Groot liefhebber van fotografie, en legt dan ook heel veel vast op mooie plaatjes. Gaat 2x per week naar de sportschool. Verwent zichzelf met bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Favoriete seizoen: zomer! Schijnt de zon dan wil ze naar het strand. Gek op uit eten gaan en drankjes doen en het liefst in de volle zon op het mooiste terras. Stedentrips doet ze maar al te graag.

Mariska heeft al ruim 30 jaar verkering met Chris waarmee ze 11 jaar gelukkig getrouwd is en 2 prachtige dochters heeft, Lola (10) en Coco (6). Met haar gezin geniet ze van het leven maar ook samen met haar man, want je bent niet alleen maar mama nadat je kindjes hebt gekregen.

Een echte bourgondische levensgenieter.

Vieren wat je vieren kan! En goed graag.

Life is too short…..

Indy

Na haar stage bij Be So Different is Indy blijven werken en is ze onderdeel van het vaste "Team Saturday" samen met Sanne. Ze werkt sinds de zomer van 2022 bij ons. 

_Leuke weetjes over haar..._