• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)
Sinds het najaar van 2022 verkopen we in onze boetiek op de Pannekoekstraat 39A en in onze webshop het prachtige label Soaked in Luxury. Een persoonlijke favoriet van Brenda die al sinds de eerste brainstorm voor haar eigen boetiek op het lijstje stond. Destijds werd het merk al in de buurt verkocht en dus ging Soaked aan Be So Different voorbij. Maar, sinds de herfst van 2022 verkopen we dan eindelijk de mooiste items van deze Deense parel. 

De collectie van Soaked in Luxury is vrouwelijk, elegant met een stoere touch en echt Deens. Veel van de fits zijn licht oversized, maar je vindt er ook regelmatig mooie klassieke aangesloten blazers en tops. Wij kiezen uit iedere collectie weer een mooie selectie om in onze boetiek in Rotterdam te verkopen. Tevens shop je de complete collectie ook via de webshop. Leuk weetje; Soaked in Luxury komt uit hetzelfde huis als Saint Tropez Fashion. Ook al jaren een bestseller bij Be So Different. 

Wil je alle items met eigen ogen bewonderen? Kom langs voor een persoonlijk shop advies in onze boetiek op de Pannekoekstraat 39A. 
Filter