• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Kleding van Sugarhill Brighton kopen

Sugarhill Brighton (voorheen Sugarhill Boutique) is een Engels kledingmerk met een liefde voor prints, kleur en grappige teksten dat je bij Be So Different online en in de winkel in Rotterdam kunt kopen. De jurkjes hebben een geweldige pasvorm, zijn heel uniek en geschikt voor casual wear of zelfs een bruiloft. De "Brighton sweater" brengen ze ieder seizoen in hun collectie met de traditionele streep; steeds in een ander jasje.


Verken onze collectie en shop jouw favorieten!

Bekijk onze nieuwe collectie

De stijlvolle kleding van Sugarhill Brighton is een aanrader om te kopen

De Sugarhill Brighton collectie die je bij ons kunt kopen bestaat uit jurken, blouses, broeken, jumpsuits en meer in diverse vrolijke kleuren. Je kunt er eenvoudig een fleurige outfit mee creëren. Natuurlijk hebben we ook subtielere kleuren in de collectie opgenomen, zodat je altijd wel iets vindt in jouw stijl. En naast de kleding van Sugarhill Brighton kun je uiteraard ook kledingstukken van andere merken bij ons kopen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan merken, zoals Ydence. Daarnaast verkopen we ook merken, zoals Saint Tropez. De collectie van Be So Different bestaat uit een leuk mix van bijzondere merken met unieke kleding.

Kom langs in de winkel om de kleding te passen of bestel online

Ga jij de kleding van Sugarhill Brighton online of in de winkel kopen? De keuze is uiteraard aan jou. Als je in de winkel langskomt, kun je de kleding eerst passen en helpen we je waar nodig bij het samenstellen van een leuke outfit. Bestel je online? Dan profiteer je bij besteding vanaf € 59,95 van gratis verzending. Wil je meer weten over het merk Sugarhill Brighton of heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een e-mail naar info@besodifferent.nl.