Over ons

Be.So.Different is op 1 mei 2013 gestart door Brenda Dickhoff. Na haar ervaring in de incentive & evenementenbranche en aansluitend de mode groothandel was het tijd om haar vleugels uit te slaan en voor zichzelf te beginnen. Met een passie voor kleding, stylen, lifestyle en reizen was de stap naar een eigen winkel snel gezet.

Brenda kiest ervoor om zes kledingmerken als basis voor de winkel te gebruiken en om de rest van de collecties eens per maand rechtstreeks in te kopen in Parijs, Amsterdam en Milaan. Deze zes kledingmerken vind je niet op iedere hoek van de straat en in Rotterdam is Be.So.Different vaak het enige verkooppunt! Is een artikel uitverkocht, dan wordt deze niet nog een keer ingekocht (mits het een basis artikel betreft zoals een jeans of clutch). Doordat de mode zo snel veranderd is er iedere week weer iets nieuws te verkrijgen, dan is het toch zonde om heel veel dezelfde items te verkopen?

Via Facebook en Instagram laat het team van Be.So.Different dagelijks zien welke items er nieuw binnen gekomen zijn. Dit doen zij in de vorm van de Set of the day; de outfit die op de dag zelf in de winkel wordt gedragen, of via een Inspiration look. Alle items zijn op dat moment in de winkel verkrijgbaar en een groot deel staat ook in de webshop.

Het is ook mogelijk om exclusieve shopavonden in de winkel te organiseren samen met jouw vriendinnen! Om bijvoorbeeld een verjaardag te vieren, als onderdeel van een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Hiervoor kun je contact met de winkel opnemen via 010-2362395 of mail naar brenda@besodifferent.nl .