• Gratis verzenden vanaf €59,95 Gratis verzenden vanaf €59,95
  • Binnen 14 dagen retourneren Binnen 14 dagen retourneren
  • Niet goed, geld terug (bij online) Niet goed, geld terug (bij online)

Shower gel Fabulous Fig

Een momentje voor jezelf wordt extra genieten met de Showergel Fabulous Fig. Door de quote ‘Everyday Is A Fresh Start’ is deze zeep een perfect cadeautje! Bovendien past hij door de stijlvolle fles in ieders badkamer.

Inhoud: 500ml
€ 9,95
Kleur
Maat

Boetiek in Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke boetiek in Rotterdam waar je lekker kan winkelen en verschillende merken kunt shoppen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want dan is Be So Different precies de juiste boetiek in de buurt die je zoekt om lekker te gaan winkelen! Eens per maand wordt er rechtstreeks ingekocht in onder andere Amsterdam en Parijs. Zo hebben wij vaak een divers aanbod dat wij je aanbieden. Alle producten uit ons assortiment kun je zowel online in onze webshop als bij ons in de winkel komen shoppen. Ontdek vandaag nog welke kledingitems je aan kunt schaffen uit ons aanbod en vul je kledingkast aan met de leukste merken!

Ontdek de leukste merken die je kunt shoppen in onze boetiek

Bij onze boetiek kun je leuk winkelen in de buurt, doordat wij elke maand een nieuw aanbod voor je klaar hebben liggen. Zo kun je altijd unieke kleding kopen. Daarnaast hebben we ook een aantal basismerken die we standaard aanbieden. Voor alle andere merken die wij maandelijks aanbieden, zijn wij het enige verkooppunt! Wij zijn dus dé plek waar je moet zijn wanneer je leuke kleding wilt shoppen. Wanneer je bij ons komt winkelen, verkopen we verschillende kledingitems van verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan kledingstukken, zoals:

·         Saint Tropez jurk

·         Shoecolate schoenen

·         Mavi jeans

Mode veranderd met de tijd, vandaar dat wij het belangrijk vinden om met de huidige trends mee te gaan. Ontdek daarom maandelijks de merken en de nieuwe kledingitems die je bij ons online kunt shoppen of kom lekker winkelen bij ons in de boetiek!

Ontdek ons aanbod aan kleding

Wanneer je op zoek bent naar een boetiek waar je leuke merken kunt shoppen, dan is onze kledingwinkel precies de plek die jij zoekt. Je kan bij ons zowel in de webshop als in de winkel komen winkelen. Ontdek vandaag nog welke merken wij allemaal verkopen en bekijk of er iets voor jou tussen zit. Heb je vragen over een van onze artikelen of een van de merken die wij verkopen? Geen probleem! Wanneer je contact met ons opneemt vertellen wij je graag meer en voorzien wij jou van een passend advies.

Productnummer: 2900009298010
Een momentje voor jezelf wordt extra genieten met de Showergel Fabulous Fig. Door de quote ‘Everyday Is A Fresh Start’ is deze zeep een perfect cadeautje! Bovendien past hij door de stijlvolle fles in ieders badkamer.

Inhoud: 500ml