Nieuws

Halloween breakfast by B.S.D!

De nieuwe webshop komt eraan! - 22/06/2016

Sinds de start van de winkel in 2013 is de webshop altijd onderdeel geweest van Be.So.Different. Maar door de toenemende drukte en het ontbreken van een goed voorraadbeheersysteem werd de webshop een ondergeschoven project. Tot nu! Sinds het voorjaar van 2016 werken wij in de winkel met een kassasysteem van StoreInfo waar alle voorraad up-to-date in wordt bijgehouden. Deze voorraad kunnen wij koppelen aan onze webshop waardoor de online verkoop weer van start kan gaan. 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan website optimalisatie (lees; de website wordt zo ontworpen dat je heel eenvoudig kunt gaan bestellen vanaf je mobiel of tablet ;-)) en zijn wij achter de schermen al druk bezig met het fotograferen van onze collecties. Nog even geduld en je kunt vanuit je luie stoel heel eenvoudig online shoppen!

Wil je niets missen en profiteren van de lanceringsacties- en kortingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Tot die tijd kun je uiteraard gezellig langs komen in de winkel of bestel de items die je op Social Media voorbij ziet komen eenvoudig via een mailtje (info@besodifferent.nl) of PB op Facebook.

With love, B.S.D.
Brenda, Ilse, Dominique & Anique