Events

VIP Shopping Nights 2018

Veel klanten weten inmiddels dat wij regelmatig VIP avonden organiseren. Dan wel met exclusieve collecties nét ingekocht in Parijs of in samenwerking met een van onze vaste kledingmerken. 

In 2018 gaan wij door met deze avonden, alleen steken we ze in een ander jasje. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Weet je niet meer zo goed wat jouw "stijl" is en vind je shoppen maar lastig? Is je lichaam veranderd na het krijgen van een kindje of ben je zo goed aan het sporten geslagen dat je een nieuwe maat hebt? Heb je weinig tijd (werk, gezin, privé verplichtingen, dagelijkse beslommeringen etc) maar wil je er wel fijn bijlopen en ook een beetje op de hoogte zijn van de laatste trends? Dan is de VIP Shopping Night helemaal voor jou!
 
Wat kun je verwachten?
* Shoppen met maximaal 15 vrouwen van 18:00 tot 21:00

* Persoonlijk styling advies van Brenda & Mariska (en/of Ilse)
* Lekkere drankjes & hapjes
* Een selectie super nieuwe collectie uit Parijs en van onze favoriete merken die nog niet eerder in de winkel hebben gehangen!
* Speciale acties & kortingen, per avond verschillend
* Cadeautje als dank voor je komst

Wanneer?

* Donderdag 27 september 2018
* Donderdag 8 november 2018

Hoe & €?
Wil jij hier bij zijn? Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@besodifferent.nl. De kosten zijn €5,- per persoon. Dit kun je aan ons overmaken of betalen in de winkel.
Be So Different 5 jaar!
 

Be So Different bestaat officieel vanaf 1 april al weer VIJF jaar! Om dit jubileum goed te kunnen vieren hebben we in januari de winkel prachtig verbouwd; nu willen we graag met jou proosten op de afgelopen jaren. 🥂🎉👗👠🛍

Vanaf maandag 9 tot en met zondag 15 april vieren we iedere dag een feestje. 🎈Zowel in de winkel als online. We gaan cadeautjes uitdelen en hebben super leuke acties samen met onze favoriete merken zoals Ydence, 24Colours, À La Collection etc... 🎁 Houd hiervoor onze Social Media kanalen in de gaten!

Kom jij deze week bij ons shoppen (óók online) dan ontvang je bij besteding vanaf €29,95 ons speciaal ontworpen make-up tasje. Én bij besteding vanaf €79,95 krijg je ook de gloednieuwe BSD shopper cadeau!

De hapjes & drankjes staan voor je klaar. We hopen je één van deze dagen in de winkel te zien...!

Liefs, Team B.S.D. 💕
Brenda, Mariska & Ilse