Events

VIP Shopping Nights 2018

Veel klanten weten inmiddels dat wij regelmatig VIP avonden organiseren. Dan wel met exclusieve collecties nét ingekocht in Parijs of in samenwerking met een van onze vaste kledingmerken. 

In 2018 gaan wij door met deze avonden, alleen steken we ze in een ander jasje. Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Weet je niet meer zo goed wat jouw "stijl" is en vind je shoppen maar lastig? Is je lichaam veranderd na het krijgen van een kindje of ben je zo goed aan het sporten geslagen dat je een nieuwe maat hebt? Heb je weinig tijd (werk, gezin, privé verplichtingen, dagelijkse beslommeringen etc) maar wil je er wel fijn bijlopen en ook een beetje op de hoogte zijn van de laatste trends? Dan is de VIP Shopping Night helemaal voor jou!

Wat kun je verwachten?
* Shoppen met maximaal 15 vrouwen van 18:00 tot 21:00
* Persoonlijk styling advies van Brenda & Mariska (en/of Ilse)
* Lekkere drankjes & hapjes
* Een selectie super nieuwe collectie uit Parijs en van onze favoriete merken die nog niet eerder in de winkel hebben gehangen!
* Speciale acties & kortingen, per avond verschillend
* Cadeautje als dank voor je komst

Wanneer?
* Donderdag 8 maart 2018
* Donderdag 17 mei 2018
* Donderdag 27 september 2018
* Donderdag 8 november 2018

Hoe & €?
Wil jij hier bij zijn? Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@besodifferent.nl. De kosten zijn €5,- per persoon. Dit kun je aan ons overmaken of betalen in de winkel.
Be So Different 5 jaar!

Op 1 mei bestaan we al weer vijf jaar en uiteraard gaan we dit vieren! Dit doen we drie weekjes eerder zodat we niet in de voorjaarsvakantie uit komen. Vanaf dinsdag 9 april gaan wij cadeautjes uitdelen aan onze klanten bij besteding vanaf €49,95. En op vrijdag 13 en zaterdag 14 april hebben we heerlijke hapjes en drankjes en vieren we met diverse leuke acties ons vijf jarige bestaan. We zouden het onwijs leuk vinden als je langs komt om samen met ons te proosten op deze mijlpaal. Houd deze pagina en onze social media kanalen in de gaten voor de laatste updates.