Entreeticket

Producten per pagina
Entree ticket: Zondag 23 juni 2019 - The Holiday edition
One Size

Entree ticket: Zondag 23 juni 2019 - The Holiday edition

Zondag 23 juni 2019 organiseren wij in de stijlvolle Bierboutique op de Witte de With straat een borrel mét modeshow! We laten je de leukste zomeroutfits zien, perfect voor de warmste dagen van het jaar en misschien ook wel jouw zomervakantie?

Je bent vanaf 14:00 uur welkom, krijgt een lekker aperitief en aansluitend heerlijk luxe zondagmiddag borrel inclusief twee drankjes. Vanaf 16:30 uur kun je alle geshowde items ook direct passen en shoppen! Je krijgt uiteraard een super goodiebag mee naar huis vol met écht leuke items ;-)

Heb jij zin in een heerlijke zondagmiddag met je vriendinnen, (schoon)zus, nichtje of moeder? Koop dan snel jouw kaartje voor maar €24,95 inclusief aperitief, 2 drankjes en luxe hapjes!

Er zijn maar 30 plekken beschikbaar. Geef bij het kopen van je tickets aan met hoeveel dames je komt, dan gaan wij ervoor zorgen dat jullie gezellig bij elkaar aan tafel zitten. :-) Je kaartjes krijg je niet toegestuurd. De orderbevestiging die je ontvangt dien je mee te nemen naar de Bierboutique.

Tot ziens op zondag 23 juni!

Liefs, Team BSD
Brenda, Ilse, Mariska & Marta

 
€24,95
Producten per pagina